Termeni si conditiile de utilizare

Actualizat 24.01.2016

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Magazinul online www.4actives.ro este operat de SC WEBMANAGE BUSINESS SOLUTIONS SRL cu urmatoarele date de identificare:

 • Cod unic de inregistrare CUI 29369856
 • Registrul comertului J29/1725/2011
 • Sediu social: str. Aleea Parcului, nr 5, bl 6, ap 17, Busteni, 105500, Prahova
 • Cont bancar RO02 BTRL 0300 1202 I460 63XX deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, pot aparea modificari de culoare si nuanta si de calitate a materialului.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.
Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
Comandand de la www.4actives.ro
Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale sau confirmarea comenzii D-voastra se va efectua telefonic . Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.
Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care s-a facut confirmarea comenzii de catre D-voastra printr-un e-mail sau telefon si sunteti de acord cu detaliile comenzii dvs.

Returnarea produselor

In conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei daca este cazul, sau pentru rambursarea sumei platite, excluzand cheltuielile de transport.

Clientul se obliga sa notifice intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor. Clientului care a notificat 4Actives de intentia de returnare a produselor , ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, 4Actives considerand cererea nefondata/invalida.

Clientul  nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

 • In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare , calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii coletului.
 • In cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Pasii care trebuiesc urmati pentru retur:

 1. Trimiteti o notificarea prin email la adresa info@4actives.ro cu detalii privind comanda/returul.
 2. Dupa confirmare, trimiteti coletul
 3. Verificam conformitatea produsului si rambursam banii in termen de maxim 30 de zile.

De fiecare data veti primi pe email informatiile de care aveti nevoie pentru efectarea corecta si rapida a returului.

Clientul poate returna produsele achizitionate pe site fiind scutit de plata transportului la returnare, in urmatoarele situatii:

 • Produsele au fost livrate gresit

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

 • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 • Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
Politica de returnare a produselor nu se aplica pentru produsele ridicate direct de la sediul nostru.

Protejarea datelor personale

4actives.ro va asigura protectia datelor personale. Vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra doar in momentul lansarii comenzii, cand avem intrebari sau cerem clarificari in legatura cu comanda dumneavoastra.

Folosim datele dumneavoastra personale pentru administrarea contului pe 4actives.ro, pentru a va livra produsele comandate si pentru administrarea si pastrarea inregistrarilor pe site-ul nostru.

Prin achizitionarea de produse de pe site-ul nostru, sunteti de acord cu colectarea si procesarea datelor dumneavoastra personale.
Toate tranzactiile initiate  pe acest website sunt confidentiale. Datele dumneavoastra personale, nu vor fi distribuite catre terte persoane exceptie facand cazul in care cererea este efectuata de organele abilitate sub un temei legal.

Colectam informatii despre dumneavoastra pentru doua motive principale:

- sa procesam comanda dumneavoastra online;
- sa venim in ajutorul dumneavoastra si sa va oferim cel mai eficient serviciu posibil.

Informatiile colectate vor fi folosite pentru a va tine la curent cu toate ofertele, reducerile sau promotiile pe care 4actives.ro le are in derulare (asta doar in cazul in care ati fost de acord sa primiti aceste email-uri/newsletters cand v-ati inregistrat pe site-ul nostru).

Shooping placut!