Returnarea produselor

In conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei daca este cazul, sau pentru rambursarea sumei platite, excluzand cheltuielile de transport.

Clientul se obliga sa notifice intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. Clientului care a notificat 4Actives de intentia de returnare a produselor , ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, 4Actives considerand cererea nefondata/invalida.

Clientul  nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii coletului.
  • In cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Pasii care trebuiesc urmati pentru retur:

  1. Trimiteti o notificarea prin email la adresa info@4actives.ro cu detalii privind comanda/returul.
  2. Dupa confirmare, trimiteti coletul.
  3. Verificam conformitatea produsului si rambursam banii in termen de maxim 30 de zile.

De fiecare data veti primi pe email informatiile de care aveti nevoie pentru efectarea corecta si rapida a returului.

Clientul poate returna produsele achizitionate pe site fiind scutit de plata transportului la returnare, in urmatoarele situatii:

  • Produsele au fost livrate gresit

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

  • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Politica de returnare a produselor nu se aplica pentru produsele ridicate direct de la sediul nostru.