Cum pot avea caciula perfecta?

Caciuli personalizate

  • Vrei sa asortezi o caciula cu costumul de schi sau cu celelalte piese vestimentare pe care le porti?
  • Vrei sa ai uniformitate la scoala ta de schi?
  • Cauti o caciula care sa ti se potriveasca perfect?
Pro Skiers

Pentru aceste intrebari avem un singur raspuns: COMANDA CACIULI PERSONALIZATE 4ACTIVES!!!

CUM COMAND?

In primul rand, iti recomandam sa faci un tur virtual prin produsele disponibile pe site, este posibil sa gasesti ceva care iti satisface dorintele.
Consulta ghidul marimilor pentru a descoperi ce marime ti se potriveste.
Te-ai hotarat sa-ti comanzi o caciula personalizata??? Contacteaza-ne prin email info@4actives.ro sau telefonic si mentioneaza toate detaliile. Vei primi o estimare privind comanda dorita in cel mai scurt timp.

Lotul National de Sanie

IN CAT TIMP ESTE GATA?

Timpul de executie al comenzilor personalizate depinde de volumul comenzilor pe care le avem in acea perioada, de numarul de produse comandate de tine. Iti vom comunica acest termen la initializarea comenzii si il vom respecta.

CAT COSTA?

Costurile unei comenzi personalizate se calculeaza in functie de: timpul de executie, costul materialelor folosite, numarul produselor, modelul comandat.
Produsele personalizate au acelasi pret cu produsele afisate pe site pentru vanzare?
Pentru personalizari ne concentram toata atentia pentru a va oferi produsul dorit. Pretul celor personalizate poate fi mai mare datorita costurilor diferite de achizitie a materialelor folosite si datorita conditiilor de executie.

CAND PLATESC?

Vei achita un avans de 50% din pretul comenzii si la final restul. Prin plata avansului va fi demarata comanda, iar termenul de finalizare a produsului va fi calculat din acest moment. Daca doresti anularea comenzii dupa plata avansului, acesta nu va fi returnat.

SE POATE PERSONALIZA ORICE MODEL MARCA 4ACTIVES?

In general da, dar anumite modele produse de noi necesita o perioada mare de executie, materiale la un cost foarte mare sau paleta de culori este limitata. Mentioneaza modelul dorit si iti vom comunica daca il putem personaliza.

Caciula Personalizata
Caciula Personalizata